puertas peatonales accesibles

El teu negoci és accessible per a persones amb limitacions?

Si tens un bar, un restaurant, un comerç, o un negoci en el qual els usuaris hagin d’accedir a l’interior per a comprar o consumir, segurament ja vas eliminar les “barreres” que impedien el passo a persones amb mobilitat reduïda o discapacitat. Però, dins de l’establiment? Aquest col·lectiu pot circular per totes les sales?

Bo… a veure, no t’equivoques per complet, les portes automàtiques convencionals són costoses d’instal·lar i mantenir, però en MEDVA hem treballat molt per a poder oferir-te una alternativa que ho canvia tot. Parlem de la nostra porta automàtica MAG·NET, una excel·lent aliada per a les persones discapacitades o amb mobilitat reduïda.

Com ajuda MAG·NET a les persones amb mobilitat reduïda?

Pensa en el complicat que resulta per a una persona en cadira de rodes agarrar el tirador del bany i accedir a l’interior… enrevessat, veritat? Amb MAG·NET tot canvia, perquè pots col·locar una porta amb un mecanisme que s’accioni per proximitat en l’accés als lavabos, i altres amb un polsador d’obertura a una altura considerada per a entrar en els banys i un botó de bloqueig dins que garanteixi la privacitat de qualsevol.

I què passa si hi ha una fallada elèctrica? Pot haver-hi perill que algú es quedi atrapat dins? No cal preocupar-se’n, la tecnologia que empra la nostra porta és simple i no inclou corretges, o corrioles complexes, per la qual cosa en el cas d’apagada o fallada elèctrica es podrà obrir de manera manual sense oferir, cap mena de resistència.

 

 

Com beneficia MAG·NET al teu negoci?

El millor de MAG·NET és la seva fàcil instal·lació, tan sols cal col·locar una guia en la paret i endollar-la al corrent. Ara, pensaràs que la factura de la llum s’incrementarà massa, veritat? Al contrari, gràcies al sistema Brushless que incorpora i la seva mecànica simple d’imants i bobines, la pèrdua d’energia és nul·la.

I et diem més, com es tracta d’una porta exempta de mecanismes, no necessita manteniments periòdics, no emet cap soroll pel fregament i gràcies al tancament automàtic les teves sales estaran aclimatades en tot moment.
No fa falta dir que, a més, això redueix el consum.

De res serveix que preparis l’accés al teu negoci segons la normativa, si dins d’ell les persones majors o amb alguna limitació física, han de demanar ajuda en moments tan quotidians com anar al bany. La solució per a això és senzilla, una porta automatitzada en els canvis de sala, en els banys, o fins i tot en el pas a un pati interior.

Clar! Una porta automàtica implica haver de fer obres, la qual cosa en algunes ocasions portaria al tancament temporal, implica un consum major d’energia, un manteniment periòdic… I si et diguéssim que t’equivoques?