Política de galetes

La nostra web utilitza galetes pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar els serveis de navegació. Vostè pot rebutjar o deshabilitar l’ús de les galetes a través de les opcions del seu navegador, tal com s’indica en el present document.

Les galetes són fitxers de text que el lloc web envia al navegador i que s’emmagatzemen en l’equip de l’usuari amb la finalitat d’emmagatzemar i recuperar informació sobre la navegació que es realitza des d’aquest equip (ordinador, telèfon mòbil, tauleta, etc.).

En funció de la seva permanència i de la finalitat per a la qual es facin servir les dades obtingudes a través de les galetes, existeixen diversos tipus.

Així, inicialment les galetes poden ser «de sessió», que expiren quan l’usuari acaba la navegació i tanca l’explorador, i «permanents» que expiren quan hagin complert la funció perquè estan concebudes o quan l’usuari les esborra.

Igualment, depenent de la finalitat per a la qual s’usen, les galetes poden ser:

Galetes analítiques.– Les galetes analítiques recullen informació per a avaluar l’ús que vostè fa de la Web i l’activitat general d’aquesta. L’analítica de la Web és la mesura, recol·lecció, anàlisi i creació d’informes de les dades d’Internet amb el propòsit d’entendre i optimitzar l’ús de lloc web.

Galetes socials.– Les galetes socials són necessàries per a les xarxes socials externes (Facebook, Google, Twitter, Pinteres, Discus, etc.). La seva funció és controlar la interacció amb els ginys socials dins de la pàgina.

Galetes de publicitat i comportamentals.– Les galetes de publicitat i comportamentals recullen informació sobre les seves preferències i eleccions personals en aquest lloc web. Permeten adequar el contingut de la publicitat perquè aquesta sigui rellevant per a l’usuari i per a evitar mostrar anuncis que l’usuari ja hagi vist.

Galetes d’afiliats.– Les galetes d’afiliats permeten fer un seguiment de les visites procedents d’altres Webs.

Galetes tècniques.– Les galetes tècniques són les estrictament necessàries per a l’ús d’aquest lloc web, permeten a l’usuari la navegació a través de la pàgina Web o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ella existeixen.

Galetes de personalització.– Són aquelles que permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en la seva terminal o que el mateix usuari defineixi. Per exemple, l’idioma, el tipus de navegador a través del qual accedeix al servei, el disseny de continguts seleccionat, geolocalització del terminal i la configuració regional des d’on s’accedeix al servei.

Galetes de tercers.– En algunes pàgines Web es poden instal·lar galetes de tercers que permeten gestionar i millorar els serveis oferts.

Per a gestionar l’activitat de les galetes des del seu equip, vostè pot acceptar-les expressament, bloquejar-les o eliminar-les. En cas que no ho faci i continuï navegant en la web, entendrem que les accepta.

Per a dur a terme la gestió de les galetes haurà de seguir les següents instruccions:

Internet Explorer: Eines -> Opcions d’Internet -> Privacitat -> Configuració.

Per a més informació, pot consultar el suport de Microsoft o l’Ajuda del navegador.

Firefox: Eines -> Opcions -> Privacitat -> Historial -> Configuració Personalitzada.

Per a més informació, pot consultar el suport de Mozilla o l’Ajuda del navegador.

Chrome: Configuració -> Mostrar opcions avançades -> Privacitat -> Configuració de contingut.

Per a més informació, pot consultar el suport de Google o l’Ajuda del navegador.

Safari: Preferències -> Seguretat.

Per a més informació, pot consultar el suport d’Apple o l’Ajuda del navegador.

Quines són les galetes que utilitza aquesta Web i per a què s’utilitzen?

Aquest lloc web no fa servir les galetes pròpies.?

Aquest lloc web usa les següents galetes de tercers:

Google Analytics: Emmagatzema galetes per a poder elaborar estadístiques sobre el trànsit i volum de visites d’aquesta web. En fer servir aquest lloc web està consentint el tractament d’informació sobre vostè per Google. Per tant, l’exercici de qualsevol dret en aquest sentit haurà de fer-lo comunicant directament amb Google.